Retningslinier for brugen af TILBUDET.DK

    

    

1. TILBUDET.DK accepterer ikke links til sider, hvis indhold og udformning er i modstrid med dansk eller international lov eller i øvrigt anses for at være upassende, stødende, erotisk, pornografisk, voldeligt, til skade for TILBUDET.DK eller anden part.

2. TILBUDET.DK optager først og fremmest links til danske sider og kun hovedsiden og forbeholder sig ret til at afvise links til sider, der endnu ikke er sat i drift.

3. TILBUDET.DK leverer links og reklame uden nogen form for garanti.

4. TILBUDET.DK behandler alle personlige oplysninger fortroligt og vil ikke videregive dem til trediemand.

5. TILBUDET.DK gennemgår alle links før de er aktiveret.

6. TILBUDET.DK forbeholder sig ret til at ændre kategoriforslag og placere link der, hvor det vil være mest hensigtsmæssigt for brugere.

7. TILBUDET.DK forbeholder sig ret til, uden forudgående varsel, at ændre betingelserne for brugen af TILBUDET.DK, og det er brugerens eget ansvar, via oplysningerne på denne side, at holde sig informeret om eventuelle ændringer.

8. TILBUDET.DK forbeholder sig ret til, til enhver tid, at ændre, fjerne eller lukke enhver form for links, reklame eller service, uanset om nogen måtte lide økonomisk eller andet tab som følge deraf.

9. TILBUDET.DK er på ingen måde ansvarlig for indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.

10. TILBUDET.DK kan på ingen måde drages til økonomisk eller andet ansvar for tab af nogen art eller problemer, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af TILBUDET.DK.

Vi takker alle vores besøgende for deres interesse i Tilbudet.dk og især stor tak til alle dem, der sender besked, når de støder på tomme links eller hjemmesider, som har ændret deres indhold, så de hurtigt kan fjernes fra Tilbudet.dk.

     

     

     

     

     

Prisen for at tilføje 1 stk. link til Tilbudet.dk er 50,- kr. per kategori.

For at rette et almindeligt link, som allerede er tilføjet Tilbudet.dk, koster det et gebyr på 100,- kr. ( Dette gælder ikke for et PLUSLINK )

OBS!  Det er ikke længere muligt at tilføje sit link gratis.

   

Jeg accepterer ovenstående retningslinier           

Jeg accepterer ikke ovenstående retningslinier    

    

Kontaktperson:

Adresse:

Postnummer:

Bynavn:

Telefon:

Sidens adresse: 

Sidens navn:

E-mail:

Foreslå den ønskede kategori:

PLUSLINK:>>>>>>>>>>>>>>>>>

PLUSLINK koster et engangsgebyr på kr. 200,- pr. stk.

Pluslink betyder, at linket bliver skrevet med rød og fed skrift, og der kan altid tilføjes rettelser i linkets beskrivelse eller e-mailadresse, uden yderligere gebyrer.

PLUSLINK kan bestilles ved at skrive i det lyserøde pluslink-felt: +link.

     

E-MAIL SIGNATUR:>>>>>>>>>>>

Linket kan også placeres på alle udgående e-mails, der sendes fra Tilbudet.dk. 

Tilmeldingen koster kr. 300,- pr. måned.

E-MAIL SIGNATUR kan bestilles ved at skrive i det lyseblå e-mail-signatur-felt: +300 (antal måneder) i parentes angives det antal måneder man betaler for.

     

   

   

   

"GRØNT ELLER RØDT PUNKTTEGN I PUNKTOPSTILLING"

   

Ved linkbestilling kan man ønske sig et GRØNT eller RØDT punkttegn i punktopstilling, prisen er 70 kr. per link med et ændret punkttegn.

   

Eksempler på de to forskellige punktopstillinger:

   

- GRØNT PUNKTTEGN:

   

- RØDT PUNKTTEGN:

 

 

   

Skriv din kommentar her:

  

  

Når du har udfyldt og indsendt denne tilmeldingsformular, får du en mail som bekræftelse på tilmeldingen til Tilbudet.dk med oplysninger vedrørende betaling for din bestilling.

 

OBS! Firewall programmet på din computer kan være årsag til, at denne tilmeldingsform ikke virker. I så fald send venligst din tilmelding via e-mail til: kontakt@tilbudet.dk

  

   


   

| Genvej til kategorisider |

   


     

     

     

© Tilbudet.dk | kontakt@tilbudet.dk

   

 

popstrap.com